Φωτοχώρος

Ονομάζομαι Χρήστος Ρωμανιουδάκης και είμαι Φωτογραφος. Γεννήθηκα  στην Αθήνα το 1980, όμως μεγάλωσα στο Ρέθυμνο Κρήτης, όπου και διαμένω μόνιμα. Η λατρεία μου για την φωτογραφία ξεκινάει από την παιδική μου ηλικία, όταν ο πατέρας μου, Γ. Ρωμανός, έχοντας ο ίδιος πολυετή εμπειριά στις εικαστικές τέχνες (φωτογραφία, αεροφωτογραφία, χαλκογραφία) με φέρνει σε επαφή με την μαγεία της δημιουργίας εικόνων.

Σπουδάζω Τεχνικός Λήψης Φωτογραφίας στην Αθήνα και εργάζομαι στο χώρο της φωτογραφίας αμέσως μετά την ολοκλήρωση των σπουδών μου. Το 2004 δημιουργώ τον δικό μου χώρο στην πόλη του Ρεθύμνου, το φωτογραφείο «Φωτοχώρος». Έκτοτε οι προσπάθειες μου επικεντρώνονται στο να απαθανατίζω καλλιτεχνικά ευτυχισμένες στιγμές των συναθρώπων μου μέσω των ιερών μυστηρίων του γάμου και της βάπτισης.

Επιπλέον η επαγγελματική μου ενασχόληση περιλαμβάνει διαφημιστική φωτογραφία από το χώρο της μόδας, του still life, μα και φωτογραφίσεις εσωτερικών χώρων, αρχιτεκτονική φωτογραφία, καθώς και τις “μαγικές“ εικόνες των αεροφωτογραφιών.